Fractal

✔ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 βιβλία από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης

 

gavrielides_books

 

Το περιοδικό Fractal, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Γαβριηλίδης www.gavrielidesbooks.gr ) προσφέρουν 10 αντίτυπα από τα ακόλουθα βιβλία (2 αντίτυπα από κάθε βιβλίο):

 

  • «Στο βλέμμα της» του Θοδωρή Καλλιφατίδη
  • «Offshore» του Πέτρου Μάρκαρη
  • «Προπαγάνδα» του Αλέκου Λούντζη
  • «Ο θησαυρός των Αηδονιών και άλλα διηγήματα» του Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλου
  • «Γίνε ο ήρωάς μου!» του Θωμά Συμεωνίδη

 

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας, θα πρέπει:

✔ να κάνετε Like στη σελίδα του περιοδικού Fractal: https://www.facebook.com/fractalart.gr

✔ να κάνετε Like και Share (κοινοποίηση) στον τοίχο σας στο Facebook την ακόλουθη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού: (https://www.facebook.com/fractalart.gr/posts/1747216735540959)

 

Ο διαγωνισμός ισχύει έως και την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, στις 12 τα μεσάνυχτα.

Η κλήρωση των 10 τυχερών θα πραγματοποιηθεί μέσω του Random.org και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω μηνύματος στο Facebook για την παραλαβή των δώρων τους.

Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν έως την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 στην παρούσα σελίδα και στη σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/fractalart.gr

 

Στην κλήρωση έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο όσοι είναι κάτοικοι Ελλάδας και όχι εξωτερικού και έχουν πραγματοποιήσει και τις 2 ανωτέρω ενέργειες. Τα δώρα είναι προσωπικά και συγκεκριμένα, δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. Τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθούν εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για επικοινωνία μαζί σας σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό, επικοινωνήστε με το [email protected]

 

Τα ονόματα των 10 νικητών του διαγωνισμού:

★ Τα ονόματα των 10 νικητών του διαγωνισμού των Εκδόσεων Γαβριηλίδης, έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μέσω του Random.org.

★★ Οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook για τον τρόπο παραλαβής των δώρων τους. (Αν είστε ανάμεσα στους νικητές, εκτός από τα Εισερχόμενα, δείτε και τον φάκελο Αιτήματα μηνυμάτων / Φιλτραρισμένα στα μηνύματά σας στην Αρχική σελίδα στο Facebook)

 

✔ Το βιβλίο «Στο βλέμμα της» του Θοδωρή Καλλιφατίδη κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο «Offshore» του Πέτρου Μάρκαρη κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο «Προπαγάνδα» του Αλέκου Λούντζη κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο «Ο θησαυρός των Αηδονιών και άλλα διηγήματα» του Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλου κερδίζουν οι:

 

✔ Το βιβλίο «Γίνε ο ήρωάς μου!» του Θωμά Συμεωνίδη κερδίζουν οι:

 

 

 

>> Διαβάστε περισσότερα για τα βιβλία των εκδόσεων Γαβριηλίδης:

 

gavrielides_1«Στο βλέμμα της» του Θοδωρή Καλλιφατίδη

Με έκπληξη είδε μια γυναίκα που της έμοιαζε. Θα μπορούσαν να είναι δίδυμες. Σήκωσε το πιστόλι ξέροντας ότι δε θα ήταν εύκολο να το χρησιμοποιήσει, θα ήταν σαν να πυροβολούσε τον εαυτό της.

Η Κριστίνα Βέντελ, η γοητευτική τριανταπεντάχρονη αστυνομικός, βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα προσπαθώντας να ανακαλύψει αυτούς που την εκβιάζουν, να αποδείξει την αθωότητά της σε μια δολοφονία και να προλάβει έναν νέο φόνο. Ταυτόχρονα, μετά από πολύ καιρό, ερωτεύεται με πάθος…

Ο Θοδωρής Καλλιφατίδης, με αφορμή τις αναζητήσεις της Κριστίνας, περιγράφει τις σχέσεις των σύγχρονων ανθρώπων με φόντο μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει και οδηγεί τα μέλη της στη μοναξιά.

 

 

 

 

 

 

gavrielides_2«Offshore» του Πέτρου Μάρκαρη

Μετά από έξι χρόνια και τέσσερα μυθιστορήματα του Πέτρου Μάρκαρη, η κρίση στην Ελλάδα έχει περάσει οριστικά. Το χρήμα έχει αρχίσει να ρέει πάλι και οι Έλληνες επιστρέφουν στις παλιές, καλές τους συνήθειες. Κάποιοι δύσπιστοι, ωστόσο, αναρωτιούνται: από πού έρχονται τα λεφτά;

Μια σειρά από φόνους αναγκάζουν τον Χαρίτο να ψάξει την προέλευση του χρήματος, που μπαίνει στην Ελλάδα, γιατί ξέρει πως μόνο έτσι θα βρει τις απαντήσεις.

Το «Οffshore» είναι ένα μυθιστόρημα με πολύ χρήμα, αλλά καθόλου κάθαρση.

 

 

 

 

 

 

 

 

gavrielides_3«Προπαγάνδα» του Αλέκου Λούντζη

Ο κίνδυνος εμφανίζεται με την πιο πρώιμη σκέψη
στην πιο απλή πρόταση, από την πρώτη λέξη

Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει το κακό
Να ξέρουμε για τι μιλάμε και σε ποιον να το αποδώσουμε

Δυστυχώς, ούτε αυτή η στιγμή είναι κατάλληλη

Ό,τι εμπεριέχεται ανάμεσα σ’αυτό και στο πρώτο χαρτόνι
είναι προπαγάνδα· και μόνο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gavrielides_4«Ο θησαυρός των Αηδονιών και άλλα διηγήματα» του Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλου

Η τελευταία συλλογή διηγημάτων του Ηλία Χ. Παπαδημητρακόπουλου με το εξαιρετικό ύφος και την ακρίβεια της γραφής, όπου καμία λέξη δεν περισεύει.

Βραβείο Διηγήματος περιοδικού «Διαβάζω» 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gavrielides_5«Γίνε ο ήρωάς μου!» του Θωμά Συμεωνίδη

Ο αφηγητής βρίσκει καταφύγιο στο Παρίσι προκειμένου να αποφύγει μια πλεκτάνη που έχει στηθεί σε βάρος του, η αποκορύφωση της οποίας μοιάζει να είναι ο θάνατος του Ναρκωμένου, ενός νεαρού που νοσηλευόταν στον Οργανισμό. Στις μέρες που ακολουθούν, ο αφηγητής θα προσπαθήσει να οργανώσει τα γεγονότα που προηγήθηκαν, κυρίως με τη μορφή μιας απολογίας. Αυτή του η προσπάθεια όμως θα αποδειχτεί κάθε άλλο παρά εύκολη.

 

 

Ετικέτες:
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to Top